رژیم های غذایی پر کربوهیدرات مانند ماکارونی پنه ریگاته ارگانیک نیز با شرایط سلامتی متعددی مرتبط هستند، از جمله:
دیابت: برخی
مطالعات نشان داده اند که رژیم های پر کربوهیدرات ممکن است با افزایش همراه باشد
متابولیک
سندرم: یک مطالعه نشان داد که کسانی که مقدار زیادی کربوهیدرات مصرف می کنند از غذاهای نشاسته ای بیش از دو برابر احتمال ابتلا به سندرم متابولیک وجود داشت گروهی از شرایطی که خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می دهد.
چاقی: دیگری
مطالعه نشان داد که خوردن غذاهایی با شاخص گلیسمی بالاتر، که یک معیار است. سرعت افزایش قند خون توسط غذاها با افزایش وزن بدن مرتبط است.
با این حال، همه این مطالعات مشاهده ای هستند، به این معنی که آنها فقط ارتباط را نشان می دهند. تحقیقات بیشتری برای تعیین میزان نقش مصرف کربوهیدرات در این شرایط در مقابل عوامل دیگر مورد نیاز است.
خلاصه ماکارونی سرشار از کربوهیدرات است.
رژیمهای پر کربوهیدرات میتوانند سطح قند خون را افزایش دهند و ممکن است با آن همراه باشند. افزایش خطر ابتلا به دیابت، سندرم متابولیک و چاقی.
گلوتن موجود در پاستا ممکن است برای برخی افراد مشکل ایجاد کند
در حالی که انواع خاصی از ماکارونی بدون گلوتن موجود است، ماکارونی سنتی حاوی گلوتن است.
گلوتن نوعی پروتئین است که در گندم، جو و چاودار یافت می شود. برای اکثر افراد، گلوتن به خوبی تحمل می شود و هیچ مشکلی ایجاد نمی کند.
با این حال، برای کسانی که به بیماری سلیاک مبتلا هستند، خوردن غذاهای حاوی گلوتن می تواند پاسخ ایمنی را تحریک کند و باعث آسیب به سلول های روده کوچک شود.
برخی از افراد نیز ممکن است به گلوتن حساس باشند و ممکن است در نتیجه خوردن غذاهای حاوی گلوتن دچار مشکلات گوارشی شوند.
این افراد برای جلوگیری از علائم منفی باید از خوردن ماکارونی تهیه شده از گندم خودداری کنند. در عوض، غلات کامل بدون گلوتن مانند برنج قهوه ای یا کینوا را انتخاب کنید.
برای کسانی که بیماری سلیاک یا حساسیت به گلوتن ندارند، گلوتن موجود در ماکارونی را میتوان بدون مشکل مصرف کرد.
خلاصه بسیاری از انواع
پاستا حاوی گلوتن است، نوعی پروتئین که می تواند باعث ایجاد واکنش های نامطلوب در بدن شود
کسانی که بیماری سلیاک یا حساسیت به گلوتن دارند.